lauantai 17. marraskuuta 2012

UUSI TULOKAS SELMA!

Heippa! Aloin kirjoittelemaan blogia mun noutajavauvelista Selmasta, joka saapui 16.11.2012. Selma on syntynyt 30.8.2012 Lappajärvellä ja se on siis nyt siis 11vk ja 2 päivää. Selman sisko Saima (löydät sen täältä: saimalife.blogspot.com), tuli serkkulaan viikko sitten. Ihastuin siihen ja halusin samanlaisen. Ensin se ei meinannut oikein onnistua, mutta tässä sitä ollaan.
Heti kun Selma saapui meille tänne kotiin, niin Saima tuli kylään! Heti ne toisensa tunnisti ja oli kyllä niin ihania!
Selma ja Saima
Ne on kyllä tosi paljon samannäköisiä, mutta Selma on vähän väriltään keltaisempi ja sirompi ulkomuodoltaan ja liikkeetkin on sirommat. Saima on vähän isompi ja nallemaisempi. :) Ihania kummatkin!
On se kivaa kun on siskokin täälä päin, niin saa aina kyläillä! Ne on niin hyvät leikkikaverit ja kumpikaan ei oo parempi tai vahvempi! Niin on tasasta tappelua :)
Tässä kuvassa on kyllä niin samannäkösiä, mutta kyllä Selma on tuossa vasemmalla! Sillä on vähän pieni pää ja pienempi muutenkin!

Voivoi kun on söpöliinejä! Tässä kuvassa näkyy aika hyvin, kun Selmalla on keltaisempi pää ja korvat! :) Pentujen vanhemmista on kuvat tuolla "lilahe" -välilehdessä.

By Matu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti